EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Over EigenBeheer.com


EigenBeheer.com is onderdeel van Steenhoven Consultancy B.V. en heeft als doel om het DGA-pensioen inzichtelijk en eenvoudig te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de meeste DGA's het liefst zelf beslissen over belangrijke zaken. Volgens ons is pensioen te belangrijk om niet over na te denken. Wij gaan nog een stap verder: als u er over nadenkt, kunt u er ook meteen werk van maken.

Van oudsher is het pensioen een taak van de accountant of belastingadviseur. De meeste DGA's gaan ervan uit dat er op hun pensioendatum iets geregeld is. Wij zien vanuit onze praktijkervaring te vaak dat de DGA op zijn pensioendatum voor verrassingen komt te staan. De materie wordt als complex en ondoorzichtig ervaren. Door uitgebreide informatie is dat te voorkomen. Als u weet wat u heeft geregeld, weet u ook wat u kunt verwachten.

Door onze jarenlange ervaring in zowel de advisering als de technische achtergronden zijn wij in staat om in duidelijke bewoordingen de keuzes aan u voor te leggen. Daarnaast hebben wij een stappenplan opgesteld waarmee u zelf uw pensioenregeling kunt invullen en regelen. Niet om de accountant of belastingadviseur uit te schakelen of te passeren, maar omdat u zelf wilt weten hoe uw pensioen is geregeld.

Door onze vergaande automatisering kunnen wij onze diensten voor scherpe prijzen aanbieden. Wij kunnen in veel gevallen voor scherpere tarieven werken dan de accountant of adviseur. Daarom bieden wij onze diensten ook aan de professionele doelgroep aan. Zo wordt een deskundig advies gekoppeld aan een efficiënte administratieve uitvoering.