EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Pensioen


De pensioenwetgeving verandert snel en vraagt om gespecialiseerde kennis. Pensioen is ons vak. Daarom kunnen wij voor scherpe tarieven de benodigde pensioenovereenkomsten en berekeningen voor u maken. Omdat in de praktijk blijkt dat er veel onduidelijkheid is over pensioenen, bieden wij ook UPO's aan voor onze klanten.

Om uw administratieve last zoveel mogelijk te verlagen, hebben wij gekozen voor eenvoudig te downloaden formulieren. Omdat voor bestaande regelingen veel meer informatie nodig is dan voor een nieuwe regeling, kunt u ook het vereenvoudigde formulier voor een "nieuwe regeling" downloaden. Alle benodigde elementen voor een optimaal dga-pensioen worden door ons ingevuld.

Als u afwijkingen van de standaard regeling wilt, adviseren wij u om het formulier voor een "bestaande of complexe regeling" te downloaden. Hierin kunt u alle mogelijke opties selecteren.

Kijk bij de tarieven of vraag meer informatie op Info@EigenBeheer.com.