EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Periodieke update


Om uw pensioen up to date te houden is een periodieke update wenselijk. In een periodieke update wordt uw pensioen op de nieuwste grondslagen gewaardeerd, zodat de reserve die op de balans wordt gezet zo accuraat mogelijk is. Het benodigde kapitaal voor het nabestaandenpensioen wordt opnieuw berekend, zodat de risicoverzekering eventueel kan worden aangepast aan de nieuwe situatie. Bovendien controleren wij of uw pensioen nog aan alle geldende wetgeving voldoet.

Voor bestaande klanten van EigenBeheer.com bieden wij deze update aan voor € 95,--. Indien u nog geen klant bent van EigenBeheer.com betaalt u € 155,--. Voor € 50,-- extra maken wij bovendien een Uniform Pensioenoverzicht voor u op, zodat u uw pensioen eenvoudig kunt vergelijken met uw pensioen dat u bij eerdere dienstverbanden heeft opgebouwd.

Bij Downloads kunt u het formulier downloaden om een update aan te vragen.