EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Tarieven


Voor alle op de internetsite aangeboden diensten geldt een vaste prijs. Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden. Indien u andere wensen heeft kunt u hiervoor een verzoek doen via Info@EigenBeheer.com. U ontvangt dan tevoren van ons een prijsopgave.

Pensioenovereenkomst 95,--
Pensioenberekening 155,--
Pensioenberekening 95,--   (jaarlijkse update voor bestaande klanten)
Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 50,--   (alleen bij een pensioenberekening)
Overeenkomst, berekening en UPO 250,--
Stamrechtovereenkomst 95,--
Stamrechtberekening 175,--

Wij hanteren een kortingsstelsel indien u meerdere opdrachten per jaar bij ons plaatst. Deze kortingen worden aan het einde van het jaar d.m.v. een creditfactuur verrekend. De kortingsstaffel is als volgt:

Vanaf 3 opdrachten per jaar: 5% korting
Vanaf 6 opdrachten per jaar: 10% korting
Vanaf 15 opdrachten per jaar: 15% korting

Om zoveel mogelijk aan te sluiten op uw praktijk, gaan wij een stap verder. Heeft u een specifiek lettertype in uw huisstijl? Dan kunnen wij daarop aansluiten. Indien u minstens vijf opdrachten per jaar bij ons plaatst, kunnen wij kostenloos sjablonen in uw huisstijl gebruiken. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Vraag dan de voorwaarden op via Info@EigenBeheer.com.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW